O nama

 

Prodavaonica Zoo-Amazona d.o.o. svoje početke zahvaljuje osnivaču  Milanu Medaku koji je 1976. godine  počeo uzgajati zlatne fazane, paunove i golubove pismonoše. Poslije toga, kroz njegove ruke prošle su gotove sve vrste ukrasnih ptica, papagaja, kokoši,  ali i pasmine poput njemačkih ovčara/njemačkih oštrodlakih ptičara, dalmatinera i sl. Usporedno s time, došao je i akvarij od cca 100 litara, 1991. godine, te ukrasni ribnjak cca 6000 litara. Na vrhuncu svoje ljubavi, pretežito prema pticama i papagajima, nudio je oko 500 pari papagaja i ptica, akvarij od 200 l, dva psa, dvije mačke i ribnjak.

 

Kroz očiglednu ljubavi prema životinjama, niknula je ideja o prodavaonici 1990-ih, te se napokon ostvarila 21.srpnja.2005. godine, kada smo otvorili prodavaonicu na adresi Mirka Bogovića 12 u Bjelovaru, koji je uključivao prodajni prostor od 20 kvadratnih metara. Kroz nekoliko godina smo, zbog manjka mjesta, pretvorili i skladišni prostor u prodajni, te tako dosegnuli 50 metra kvadratnih metara prodajnog prostora. Tada je u Bjelovaru, uz još četiri specijalizirane trgovine za kućne ljubimce, Zoo-amazona d.o.o. bila najveća prodavaonica u Bjelovaru. Vlastitim trudom, koji je uključivao osobni pristup svakoj mušteriji i njihovom ljubimcu,  dostigli smo status  najveće i najbolje opremljene trgovine u županiji. Svake godine smo se proširili,  te se na koncu preselili na adresu Ivana Gundulića 12, gdje smo popunili prostor od cca 100 metara kvadratnih, te dodatno potvrdili prvo mjesto u Bjelovaru.

 

 Ponosni smo na činjenicu što je Zoo-Amazona d.o.o. od samoga početka ostala obiteljska tvrtka u kojoj rade i kroz posao privrjeđuju osnivač Milan Medak, članovi uprave sin Dejan Medak, žena Draga Medak, te prodavačica Jasmina Sučić (nečakinja). Povjerenje svojih kupaca i uspjeh potvrđujemo činjenicom što smo opstali u ovim kriznim godinama. Izuzetno se ponosimo što smo kroz godine rada  sa mnogima kupcima postali i kućni prijatelji, te time stvorili mali osobni klub ljubitelja životinja.

 

Zahvaljujemo se svima koji nas posjećuju i usrećuju svoje ljubimce našim proizvodima. Ukoliko niste zadovoljni našim proizvodima/uslugom, bez oklijevanja nas kontaktirajte putem e-maila, telefona ili osobno u prodavaonici kako bi zajedno razmotrili mogući problem i u konačnici, ako je u našoj moći,  riješili Vaš/naš problem.

 

 

 

 

  Zoo-Amazona TIM!!


Zoo-Amazona d.o.o. za uzgoj i prodaju kućnih ljubimaca
Trg A.G. Matoša 10, Bjelovar
OIB: 13154208866
Žiro račun: 2402006-1100435076, Erste
Članovi uprave: Milan Medak, Draga Medak, Dejan Medak

 

23.11.2019. Joomla 2.5 Templates | Web Development by Žarko Maltar | Crodest - Razvoj Web Aplikacija | Zoo Amazona d.o.o. - sva prava pridržana
Copyright 2012

©