O nama

Zoo Amazona – hrana i oprema za kućne ljubimce

Prodavaonica Zoo-Amazona d.o.o. svoje početke zahvaljuje osnivaču Milanu Medaku koji je 1976. godine počeo uzgajati zlatne fazane, paunove i golubove pismonoše. Poslije toga, kroz njegove ruke prošle su gotove sve vrste ukrasnih ptica, papagaja, kokoši, ali i pasmine poput njemačkih ovčara/njemačkih oštrodlakih ptičara, dalmatinera i sl. Usporedno s time, došao je i akvarij od cca 100 litara, 1991. godine, te ukrasni ribnjak cca 6000 litara. Na vrhuncu svoje ljubavi, pretežito prema pticama i papagajima, nudio je oko 500 pari papagaja i ptica, akvarij od 200 l, dva psa, dvije mačke i ribnjak.

Kroz očiglednu ljubavi prema životinjama, niknula je ideja o prodavaonici 1990-ih, te se napokon ostvarila 21.srpnja.2005. godine, kada smo otvorili prodavaonicu na adresi Mirka Bogovića 12 u Bjelovaru, koji je uključivao prodajni prostor od 20 kvadratnih metara. Kroz nekoliko godina smo, zbog manjka mjesta, pretvorili i skladišni prostor u prodajni, te tako dosegnuli 50 metra kvadratnih metara prodajnog prostora. Tada je u Bjelovaru, uz još četiri specijalizirane trgovine za kućne ljubimce, Zoo-amazona d.o.o. bila najveća prodavaonica u Bjelovaru. Vlastitim trudom, koji je uključivao osobni pristup svakoj mušteriji i njihovom ljubimcu, dostigli smo status najveće i najbolje opremljene trgovine u županiji. Svake godine smo se proširili, te se na koncu preselili na adresu Trg hrvatskih branitelja 21, gdje smo popunili prostor od cca 100 metara kvadratnih, te dodatno potvrdili prvo mjesto u Bjelovaru.

Ponosni smo na činjenicu što je Zoo-Amazona d.o.o. od samoga početka ostala obiteljska tvrtka. Povjerenje svojih kupaca i uspjeh potvrđujemo činjenicom što smo konstantno rasli u ovim kriznim godinama. Izuzetno se ponosimo što smo kroz godine rada sa mnogima kupcima postali i kućni prijatelji, te time stvorili mali osobni klub ljubitelja životinja.

Zahvaljujemo se svima koji nas posjećuju i usrećuju svoje ljubimce našim proizvodima. Ukoliko niste zadovoljni našim proizvodima/uslugom, bez oklijevanja nas kontaktirajte putem e-maila, telefona ili osobno u prodavaonici kako bi zajedno razmotrili mogući problem te ga riješili.

Podaci o poduzeću

Zoo-Amazona društvo s ograničenom odgovornošću za uzgoj i prodaju kućnih ljubimaca

Skraćeni naziv: Zoo-Amazona d.o.o.
Sjedište tvrtke: Matošev trg 10, Bjelovar
MBS: 010057857
Trgovački sud u Bjelovaru
Broj: TT-05/402-2
Erste Banka, IBAN: HR152402006100435076
Članovi uprave: Milan Medak, Dejan Medak
Temeljni kapital: 20 000kn uplaćen u cijelosti